Slachtoffer Neede is 29 jarige vrouw

NEEDE – De politie heeft een officieel persbericht over de situatie die gisteren heeft plaatsgevonden in Neede. De politie geeft aan dat het vermoedelijk om een misdrijf gaat. Lees hieronder het volledige bericht:

De hulpdiensten kregen donderdagmiddag rond 17.15 uur een melding over een vrouw die was aantroffen in een woning aan de Thoomsenweg. De vrouw bleek overleden te zijn. Het gaat om de 29-jarige bewoonster van de woning. De politie is meteen een onderzoek gestart en heeft de mannelijke bewoner aangehouden.

In de boeien, aangehouden
Op dit moment is de politie volop bezig met het onderzoek. Vermoedelijk gaat het om een misdrijf en er wordt rekening gehouden met verschillende scenario’s. De politie heeft donderdag buurtbewoners doorverwezen naar Slachtofferhulp Nederland. Mensen die nog geen doorverwijzing hebben gekregen, maar wel graag met iemand over dit incident willen praten kunnen contact opnemen met Slachtofferhulp via https://www.slachtofferhulp.nl/. Mensen die informatie hebben over dit incident en nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Slachtoffer Neede is 29 jarige vrouw”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven