Alternatief programma voor SEN 2020

NEEDE – Ondanks een SENloze zomer vanwege de overheids maatregelen rondom COVID-19 heeft de organisatie toch een alternatief programma weten te organiseren. Het alternatieve programma vind je hieronder. Meer informatie vind je op de website http://www.sen76.nl en via publicaties op Facebook en Instagram van SEN’76.

Programma
 Fietspuzzeltocht 2020 (met prijzen!)
 Fietspuzzeltochten 2017, 2018 en 2019 (zonder prijzen)
 Woensdag 19 augustus: SEN’76 Guilty Pleasure Playlist
 Donderdag 20 augustus: SEN’76 Koepel Knoepel Playback Aller Tijden!
 Vrijdag 21 augustus: SEN’76 Beat of Fridaynight Playlist
 Zaterdag 22 augustus: SEN’76 Vossenjacht

Fietspuzzeltocht 2020
Al vele jaren wordt er voor elke SEN-week een fietspuzzeltocht gemaakt, zo ook in 2020. De puzzeltocht van 2020 staat op de website van SEN’76. De fietspuzzeltocht is tevensgratis te verkrijgen bij Tabakorie Rona (Oudestraat 6) en het kantoor van de VVV. De route voert langs mooie plekken, die zelfs voor ervaren fietsers nog onbekend terrein zijn. Onderweg kunnen deelnemers de vragen beantwoorden en noteren. De antwoorden kunnen tot 1 oktober ingeleverd worden bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6. De organisatie stelt drie prijzen beschikbaar. Na 1 oktober worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Fietspuzzeltocht 2017, 2018, 2019
Als onderdeel van het alternatieve programma zijn ook de fietspuzzeltochten van 2017, 2018 en 2019 te downloaden. Deze tochten zijn inmiddels wel verjaard (dus je kunt er geen prijzen meer mee winnen) maar zijn nog wel steeds actueel en staan garant voor een mooie tocht door de omgeving. Ook deze tochten zijn gratis te verkrijgen bij Tabakorie Rona (Oudestraat 6) en het kantoor van de VVV. Je kunt ze via de website downloaden:

SEN’76 Guilty Pleasure Playlist
Altijd al willen weten welke Guilty Pleasure kronkel de SEN vrijwilligers zelf hebben? Op woensdag 19 augustus publiceert men de Spotify Guilty Pleasure Playlist via Facebook en Instagram! Stiekem meedansen en zingen is toegestaan 

SEN’76 Koepel Knoepel Playback Aller Tijden!
Tientallen edities en honderden optredens heeft men met veel plezier voorbij zijn komen. De Koepel Knoepel Playback show staat al jaren bekend om zijn hoge niveau en mooie en ludieke acts. 
Deze acts worden elk jaar nauwkeurig beoordeeld door een deskundige jury. Maar nu zijn jullie aan zet! Wie was nou de beste act van de afgelopen jaren? Binnenkort gaan de stembussen open. Geef jouw top-5 allertijden door en hier wordt een top-12 aller tijden van gemaakt, gekozen door jullie! Te winnen is eeuwige glorie voor de beste groep van de afgelopen jaren! Uiteraard hoort hier ook een SEN traktatie bij. Maar er is meer! De organisatie is in het archief gedoken en heeft veel oud filmmateriaal gevonden. Dit betekent dat de uiteindelijke top-12 online zal worden uitgezonden, alsof je er weer live bij bent terug in de tijd. Het doel is om er een hele spannende avond van te maken! Binnenkort verschijnt er meer informatie via Facebook, Instagram en op de site van SEN’76 hoe en op welke acts je kunt stemmen. En hoe je de uitzending op donderdag 20 augustus live kunt meemaken.

SEN’76 Beat of Friday Night Playlist
Een vette playlist met super acts en de beste hits van de afgelopen edities van de Beat of Friday Night! Op vrijdag 21 augustuswrdt de Spotify Beat of Friday Night Playlist gepubliceerd via Facebook en Instagram van SEN’76!

SEN’76 Vossenjacht
Voor alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar organiseert de SEN op zaterdag een originele vossenjacht! Let op dat in verband met COVID-19 opgave verplicht is! Kinderen kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar [email protected] om zeker te zijn van deelname. Hou hiervoor ook de Facebook en Instagram pagina van SEN’76 in de gaten voor meer informatie. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven