Aula Deugenweerd in Borculo wordt dansschool

BORCULO – Enige tijd geleden konden we in het Berkelbericht lezen dat er een bestemmingsplanwijziging was ingediend voor de Aula aan de Deugenweerd in Borculo. De bestemming zou gewijzigd moeten worden in “dansschool”. Het lag voor de had dat LG Dance van Loes Gersen haar intrek zou nemen in de aula. Gersen moest namelijk vertrekken uit het pand aan de Lochemseweg en had eerder al interesse in het voormalige HEMA pand aan de Voorstad. Gersen bleef zelf opvallend stil rondom de geruchten, maar vandaag kon ze dan openheid van zaken geven. De Aula aan de Deugenweerd sluit eind juli haar deuren, na de komst van Rondom Rouw B.V. in Haarlo liep de klandizie van de Aula erg terug. De sluiting van de Aula maakt de vestiging van LG Dance in het pand mogelijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven