Buurtvereniging Dijkhoek komt met Selfie Challenge

BORCULO – Veel verenigingen liggen al maanden stil. Corona heeft een dikke streep gezet door heel veel activiteiten. De leden hebben wel weer behoefte om elkaar te ontmoeten, maar als organisatie moet je je aan de RIVM maatregelen houden. Nu het er op lijkt dat het “normale” leven nog wel even op zicht laat wachten, komen steeds meer verenigingen met innovatieve ideeën om toch iets leuks voor haar leden te organiseren. In Neede, Gelselaar en Geesteren zagen we al online muziek bingo’s voorbij komen, in Eibergen werd de auto sterrit weer van stal gehaald en de organisatie van het septemberfeest in Borculo gaat een “Septemberfeest Quiz houden. Buurtvereniging Dijkhoek komt op 16 augustus met Selfie Challenge.

Men kan als vriendengroep, familie of als individu opgeven. Elke groep maakt een eigen groepsapp aan. De organisatie zit bij in elke groepsapp en stuurt steeds een foto van een object naar de groepsapp. Het is de bedoeling dat de groep dan daar heen gaat om selfies te maken. Deze worden vervolgens weer gedeeld in de groepsapp. Behalve objecten zijn er ook foto’s van een aantal Dijkhoekers die men per whatsapp zal ontvangen. Het is dan de bedoeling dat de groep met deze persoon op de foto gaat. Tevens zijn er die middag 3 vossen aanwezig in de Dijkhoek, wanneer een groep zo’n vos tegenkomt en het hun lukt om er mee op de foto te gaan, krijgt men bonuspunten.

De middag start om 13.30 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer, om 16.30 uur zijn alle groepen terug en worden alle selfies op een scherm getoond. Dijkhoekers die willen deelnemen kunnen zich HIER aanmelden. Els en Jan zijn vandaag op pad geweest om diverse hotspots in de Dijkhoek op de foto te zetten voor de Selfie Challenge op 16 augustus.  

Weet jij ook een leuke corona proof activiteit die in Berkelland wordt gehouden? Laat het ons weten!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven