Eerste “Medewerkers Mooie Dag” van Livio geslaagd

EIBERGEN/NEEDE – Een nieuwe functie, een nieuwe opleiding en sinds deze maand een diploma in the pocket! Een aantal medewerkers van Livio begon in 2019 aan een nieuwe uitdaging in de zorg als Medewerker Mooie Dag. Een nieuwe functie waarin zij samen met het multidisciplinaire team zorgen voor een mooie dag voor cliënten. Maar woensdag 8 juli was een ‘mooie dag’ voor hen en mochten zij als eerste Medewerkers Mooie Dag hun diploma in het ontvangst nemen.

De Medewerker Mooie Dag
De Medewerker Mooie Dag is ontstaan vanuit het kwaliteitskader verpleeghuiszorg. Samen met de zorgteams is gekeken naar hoe de visie van Livio nog beter tot uitvoering kon worden gebracht. Het resultaat: meer ondersteuning voor de teams en nog meer aandacht voor leefplezier van cliënten. Dit resulteerde in deze nieuwe functie voornamelijk gericht op welzijn en welbevinden. Met meer dan 600 reacties bleek de vacature erg populair. Begin 2019 zijn de eerste medewerkers mooie dag gestart. “In het begin was het even zoeken naar de juiste rol voor de Medewerker Mooie Dag binnen de organisatie, maar de toegevoegde waarde wordt steeds meer merkbaar. Naast dat er gewerkt wordt vanuit het hart, intuïtie en gedrevenheid, kunnen we daar nu het professioneel handelen aan toevoegen. Een mooi resultaat van de opleiding. Alle medewerkers van Livio zetten zich allemaal in om de cliënt een mooie dag te bezorgen, en met de Medewerker Mooie Dag erbij lukt dat nog beter!”, aldus Marcel Smit, coördinator Medewerker Mooie Dag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven