Emmanuel Bassey ontvangt eerste VIOS Magazine

BELTRUM – Het VIOS Magazine is weer van de pers gerold. Afgelopen donderdag mocht Emmanuel Bassey het eerste exemplaar ontvangen uit handen van Marco Heutinck. Bassey begint met het ingang van het nieuwe seizoen als trainer van VIOS 2.

Benji Beunk zorgde voor de vormgeving van het Magazine dat net als andere jaren huis aan huis wordt verspreid binnen het postcodegebied van Beltrum. Het is een prachtig nummer geworden. Prachtige foto’s gemaakt door clubfotograaf Marco Heutinck en talloze boeiende verhalen. Zo laat Jeera Yalom weten nog terug te moeten naar Thailand voor het vervullen van zijn dienstplicht. Verslaggever Lambert Folkertsma schrijft vol verbazing over zijn spontane bezoek aan de Sonders op een vrijdagavond. Neo-lid van Oranje Nassau Jan Pasman neemt de Beltrummers mee naar de rebelse jaren ’70 van de Losse Flodders. DVV-er Michel Tuinte viert het 12 ½ jarig feest in VIOS tenue. Oud-Beltrummer Robert Rinders vertelt over zijn rol als voorzitter van het Borculose Reünie.

Nieuwe plannen krijgen aandacht
De 60-pagina tellende gids is wederom full-colour en boordevol teaminformatie. Aan de enkele minder voetbalminnende Beltrummer is ook gedacht. “Het is een prachtig startschot voor het nieuwe seizoen”, aldus vormgever en coach Benji Beunk. “Zelf ben ik onder de indruk van alle ontwikkelingen die worden beschreven.” Natuurlijk krijgt het op 12 september te openen Vitale Sportpark aandacht en de volgende plannen worden al weer aangekondigd. De vele sponsors en leden buiten Beltrum krijgen het Magazine toegestuurd. Net als andere jaren is er een extra uitgiftepunt op De Sonders voor overige belangstellenden. Gezien de grote vraag van de afgelopen jaren is de oplage vergroot.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven