Feit of fabel: Volkert koopt huis in Borculo

BORCULO – Vorige week kwam er een bericht binnen bij de redactie van Nieuws uit Berkelland dat Volkert, de moordenaar van Pim Fortuyn, een woning zou hebben gekocht tussen Borculo en Geesteren. Een aantal mensen van onze redactie is gaan speuren, maar kon niet het panklare antwoord geven. Nadat het een paar dagen rustig was rondom dit “gerucht” duiken vandaag (maandag 6 juli) op social media opnieuw berichten op dat Volkert door derden een woonboerderij zou hebben laten aankopen in Borculo. De grote vraag is natuurlijk: Is dit een feit of een fabel? Wij weten het niet, jullie?

Deel dit artikel:

23 gedachten over “Feit of fabel: Volkert koopt huis in Borculo”

  1. Tussen Borculo en Geesteren staat 1 huis/boerderij de koop aan de Oude Nettelhorsterweg 18. Als het goed is heeft Volkert de vraagprijs in wasknijpers maar nooit in euro’s dus zal het een fabel zijn en dat is ook beter.

  2. De staat zal hem wel flink beloond hebben .maar het is beter van niet, want ik denk dat hem dat niet goed gast bekomen.die hadden ze nooit mogen loslaten.

  3. De man heeft zijn straf gehad.
    En moet ergens wonen.
    Wat denk je dat ie lukraak mensen neer zal schieten op straat?
    Hij heeft de geschiedenis van de Nederlandse politiek herschreven. Maar dat doet bij de keuze van een woning niet terzake.

  4. Pim, de man heeft zijn straf niet gehad, er is veel kwijtgescholden van de voorwaarden die aan de straf verbonden waren omdat hij naar het buitenland zou emigreren, hij blijft dus heeft hij nog wat tegoed.

  5. Piet Karbiet

    Toch is het geen fris zaakje. En zijn inwoners van Borculo echt blij met zo’n sujet? Bij ons in Amsterdam zouden we hem met pek en veren de stad hebben uitgejaagd.

  6. Volkert heeft verkorting gekregen op zijn meldplicht bij de reclassering (strafvermindering dus) omdat hij zou emigreren. Verhuizen naar Borculo is niet emigreren naar het buitenland. Volkert van der Graaf is niet alleen een moordenaar, maar ook een leugenaar. Pas op je tellen!

  7. @Pim
    Voor zijn carrière move als (huur?) moordenaar, was hij niets meer dan een krakende nietsnut.
    Hoe kan hij nu 18 jaar later een huis kopen wat ik met 30 jaar werken in de zorg niet eens van zou kunnen dromen ?

  8. @Pim
    Voor zijn carrière move als (huur?) moordenaar, was hij niets meer dan een krakende nietsnut.
    Hoe kan hij nu 18 jaar later een huis kopen wat ik met 30 jaar werken in de zorg niet eens van zou kunnen dromen ?

  9. Volkert van der Graaf had levenslang moeten krijgen. Met zijn politieke aanslag heeft hij het verkiezingsproces onherstelbaar beschadigd, en daarmee het verloop van de Nederlandse geschiedenis. Nu loopt deze terrorist fluitend door Nederland.

  10. Zijn aanslag is vergelijkbaar met de moord op Theo van Gogh en de tramschutter. Anno nu zou hij zijn berecht voor terrorisme. Hij heeft zoiets extreems gedaan en de kans is groot dat hij dat gedachtegoed nog heeft. Walgelijk figuur! Remember ‘de kogel kwam van links’.

  11. Dat er nog mensen zijn, die voor deze smeerlap opkomen, dat moet door een slimme Journalist toch makkelijk te achterhalen zijn ?? Als dit waar is dan is zijn uitkering wel ineens drastisch verhoogd ! Dan zou iedereen er vraagtekens bij moeten zetten, hij moet dan een inkomen hebben van dik boven een ton. Als je dan zo naïef bent en zegt, ach hij heeft zijn zijn straf uitgezeten, wat niet zo is, heb je een plaat voor je kop. Dacht trouwens dat hij zou emigreren, maar ach Wilders hebben ze kaltgestellt vandaag (door Opstelten), Baudet bijna, dus ze doen het goed, de hoge heren in den Haag of waar dan ook. Het zal nooit bewezen worden. Ik vind het wel vreemd dat er niemand induikt van de journalistiek ! Ze hebben angst schijnbaar. Als het waar is 😉

  12. Ted Sluymer

    Het is erg suggestief op dit moment, maar uiteindelijk zal het kadaster uitsluitsel brengen. Formeel heeft VvdG zijn straf uitgezeten, maar welke bank is bereid deze man een hypotheek te verstrekken? Wat VvdG heeft gedaan, kan juridisch wel zijn afgesloten, emotioneel niet. Dat buitenland was een prima idee. Laten we maar hopen dat de geruchtenmachine wat vreemd bezig is geweest.

  13. Er zijn mensen heel veel mensen die zich de pleuris WERKEN..
    En niks kunnen kopen?‍♂️
    Als dit waar is en klopt ben ik heel benieuwd hoe die hard werkende mensen hier over denken. Misdaad loont?
    Laat t niet waar zijn aub..

  14. De aangetrouwde nageboorte van Volkert heeft een functie bij een gemeente. Is dus ambtenaar en die vreten zich aardig vol. Maar voor als nog staat het object nog steeds te koop. lul verhaal dus.

  15. Robert Houtmaat

    Haha ha Piet Karbiet. ..wat een lachertje met je ‘ bij ons in Amsterdam ‘
    Amsterdam is al lang opgegeven. De echte Amsterdammers zijn bijna uitgestorven. Meer dan 50% is allochtoon. De andere helft is links rapalje, aanhangers van Kick Out en BLM of junk. Kom bij ons niet aan hoe we hier dit soort dingen moeten oplossen terwijl je je eigen stad kwijt bent.

  16. Is toch niet zo moeilijk om te achter halen of het feit of fabel is. Observeren in dat dorp. Ik zelf zou het niet kunnen want als ik hem in mijn vizier krijg haal ik die trekker ook over. Ik moest me wel 1 keer per 2 weken melden dat 3 jaar lang. En O wee mis er maar eens 1 a 2 keer dan ben je de lul. En ik heb niet eens een moord gepleegd.

  17. Ik weet het niet. Maar wat is er mis mee? Als hij en zijn vrouw het geld ervoor hebben, dan is dat hun goed recht.

  18. Wat zoeken die kwade geesten in de Achterhoek ? Eerst Ferdi E. , nu Volkert v.d. G. …nog even en ik ga verhuizen.

  19. Iedereen pleite voor levenslang voor Volkert, kreeg dus minder, gewone moordenaars zitten ook niet altijd levenslang hoor, zie rijden onder invloed en hij of zij rijdt gewoon een ander dood, zie straf. Daarnaast, hoeveel moordenaars lopen nog steeds vrij rond, massa moordenaars?en dat zit aardig dicht bij huis hoor. TOP bv? ik zie geen verschil iov moorden, het zijt hier of elders in de wereld, Iemand ,zonder het verdedigen van zijn lijf of naaste ( noodweer) zie ik als moord. Oorlogen is toch eigenlijk het zelfde, iov een ander, die je niet eens kent, maar even naar Petrus helpen? O nee, wacht, dat moet je heel anders zien, HET ZAL

  20. Zijn Vriendin woonden in lelystad is gaan emigreren , werd gezegt Vvdg zat vast kwam vrij niemand wilde hem daar hebben, hij heeft toen in een monumatalepand gewoond in apeldoorn in de stad, is vrij gekomen en nu een bedrag van 645000, te hebben lijkt me erg sterk met geen inkomen hij moest emigreren vandaar die strafvermindering maar borculo is niet emigreren en zijn vriendin is de vriendin van femke halsema ze staan samen op een foto dus ik denk wel weer staats doofpot er zijn zoveel doofpotten ga maar na hij is het niet alleen geweest vergeet dat niet Ja Pim had Gewonnen met zijn Zetels ze moesten er van af

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven