Geen feest in Borculo, wel een Septemberfeest-Quiz

BORCULO – Er is dit jaar geen tentfeest op de markt in Borculo. Om er toch samen op afstand een feestje van te maken gaat het bestuur een SeptemberfeestQuiz organiseren! En wel op zaterdag 5 september 2020, de zaterdag dat eigenlijk het Septemberfeest zou plaats vinden.

De SeptemberfeestQuiz wordt een dagvullend programma in de vorm van een opdrachtenboek. In dit boek staan allerlei opdrachten, van kennis-opdrachten tot creatieve doe-opdrachten met een vleugje Septemberfeest, voor iedereen wat wils en voor alle leeftijden! In de ochtend van 5 september kan het boekwerk worden opgehaald door de teamcaptain, waarna ieder team op een eigen gekozen locatie ze tot uitvoering kan brengen. Let op: ieder team is zelf verantwoordelijk voor een locatie waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden. Wanneer we het corona-tijdperk achter ons kunnen laten, zal de uitslag worden bekend gemaakt op een bijpassend feest!

Vanaf 25 juli kan iedereen zich via de website http://www.septemberfeest.nl met een team opgeven. Als teamcaptain geef je 1 team, met een zelfverzonnen teamnaam, van minimaal 8 en maximaal 20 personen op. Van ieder teamlid wordt het persoonlijke mail-adres en/of(mobiel) telefoonnummer gevraagd, zo kan men bij een onverhoopte Corona uitbraak iedereen bereiken en persoonlijk op de hoogte stellen. Let op: je kunt maar aan maximaal 1 team deelnemen en vol = vol!

“Dus iedereen uit Borculo en omstreken: plan 5 september vrij en organiseer een team bij elkaar, dan maken we er 5 september toch nog een feestje van!” Zo laat het bestuur weten. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven