Gerwin Starink: “Renate Hannink en Aleid Starink houden het al 25 jaar met mij vol”

EIBERGEN – Vandaag, woensdag 1 juli, is het exact 25 jaar geleden dat Gerwin en Aleid Starink Boenders in Eibergen overgenomen hebben. In die 25 jaar gebeurde er van alles, inmiddels is de zaak een begrip in Eibergen en ver daarbuiten. Gerwin begon deze bijzondere dag met twee dames in het zonnetje zetten “Als je na 25 jaar met mij werken nog steeds met een grote glimlach op je gezicht op je werk verschijnt, dan heb je deze bloemen meer dan verdiend. Renate Hannink en Aleid Starink van harte gefeliciteerd ! Bedankt voor jullie inzet, steun in de afgelopen 25 jaar!” Boenders viert het feestje volop met de klanten deze week. Zo is er een speciale jubileumtaart verkrijgbaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven