Het scheelt slechts een letter, maar toch is het een wereld van verschil

EIBERGEN – In de nieuwste editie van de Nieuws uit Berkelland krant staat een artikel over “Shortgolf Berkelland”. In het artikel is een storende fout geslopen. Er staat namelijk dat Karin Groot Obbink een rouwambtenaar is. Dit moet natuurlijk trouwambtenaar zijn. Sinds april van dit jaar is Karin een officiële trouwambtenaar. Eind mei zou ze haar eerste bruiloft hebben als BABS, maar door de omstandigheden rondom Corona kon dit helaas niet door gaan.  Verwacht wordt dat ze nu eind augustus alsnog haar eerste huwelijk mag gaan voltrekken.  Als BABS kan Karin op locatie komen of kan er gebruik worden gemaakt van het terrein van Shortgolf Berkelland, wat tevens een schitterende trouwlocatie is.

Lees het volledige artikel in de Nieuws uit Berkelland krant die deze week bij alle Berkellanders op de deurmat ploft. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven