Muziekleraar Geert Sprick met pensioen

BORCULO – Gisteren, vrijdag 10 juli, was de laatste werkdag van Geert Sprick. Hij werd zaterdagmiddag (11 juli) met een smoes naar zaal Prinsen in Haarlo gelokt voor een mooi afscheid, maar liefst 40 trompettisten speelden Geert toe. Hij werd vergezeld door zijn vrouw Ina en zijn kinderen en kleinkinderen. Leerlingen en oud leerlingen waren uitgenodigd om Geert een serenade te brengen. Geert begon in 1977 aan de toenmalige muziekschool de Triangel. Veel trompettisten heeft hij de liefde voor de trompet meegeven, sommigen hebben er zelfs hun vak van gemaakt door een opleiding aan het conservatorium te volgen. Na het stoppen van Muziekschool de Triangel bleef Geert lesgeven in Berkelland,  samen met een aantal collega’s vormde hij het segnocollectief . Namens die collega’s sprak Hans Schippers vanmiddag Geert toe,  hij sprak zijn waardering uit voor Geert z’n vakmanschap. Namens het bestuur bedankte Marijke Druif Geert voor zijn inzet al die jaren en wenste hem een fijn en gezond pensioen toe. Geert zelf was totaal verrast en onder de indruk van alles wat hem overkwam vanmiddag. Hij bedankte alle aanwezigen voor de verrassing. Daarna volgde het slot nummer “Bis bald auf wiedersehn”.

Foto’s Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven