Recent heeft Auto Brekveld het Needse Autobedrijf van der Molen overgenomen

NEEDE – Auto Brekveld is opgericht in 2016 en is ontstaan vanuit passie en kennis uit en voor de autobranche. Carlo Brekveld is eigenaar van Auto Brekveld en al vanaf 1988 werkzaam in de autobranche. Hij beschikt over een technische achtergrond en heeft veel kennis uit het werkveld. In 2020 werd de volgende stap genomen en werd Autobedrijf van der Molen uit Neede overgenomen en is het klanten bestand flink gegroeid , de klanten die daar altijd kwamen worden nu door Carlo en Arrold geholpen, we zijn 6 dagen in de week open, van maandag tot vrijdag van 7:45 tot 18 uur en zaterdags van 8:30 tot 16 uur, voor Autobedrijf Brekveld geld vanzelfsprekend nog steeds de uitspraak, ” Wij verkopen auto’s en een goed gevoel.”

Bij Auto Brekveld kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, APK, Airco maar ook voor verkoop en bemiddeling van nieuwe en gebruikte auto’s, Auto Brekveld beschikt over een groot aantal occasions die voor verkoop volledig gecheckt zijn en met APK-keuring kunnen worden afgeleverd en desgewenst met garantie of onderhoud pakketten kunnen worden geleverd. Ook voor een reparatie, onderhoud en APK evenals airco-service van alle merken auto’s kunt u bij hen terecht. Auto en bedrijfswagen verhuur behoord ook tot de mogelijkheden maar ook Financiering en Lease van Uw personen auto of bedrijfswagen behoren tot de mogelijkheden, voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoud
Met ruim 32 jaar ervaring beschikt Auto Brekveld over de kennis om elke auto van onderhoud te voorzien maar ook voor reparatie, airco-service en APK kunt U bij hen terecht, vervangend vervoer is bij reparatie en onderhoud gratis.

Aanbod
Auto Brekveld biedt een groot aantal occasions en bemiddeling bij aankoop van nieuwe of gebruikte auto’s en lichte bedrijfswagens (tot 3500 kg). Ook voor service en onderhoud kunt U terecht bij Auto Brekveld . Op de website http://www.autobrekveld.nl ziet u altijd het actuele overzicht van het aanbod occasions, deze zitten tussen de 950 en 15.000 euro.

Service
Auto Brekveld biedt de mogelijkheid van een nieuwe APK-keuring bij aflevering van een occasion tegen een kleine meerprijs. Ook inruil van auto’s behoort tot de mogelijkheden bij Auto Brekveld. Bent u op zoek naar een nieuwe auto, maar heeft u liever iemand met relevante kennis die u begeleidt in het aankooptraject? Ook dan staat Auto Brekveld voor u klaar! Neem voor meer informatie of vragen over aangekochte occasions via Auto Brekveld contact met hen op, zij staan u graag te woord en bieden u graag hulp.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven