Veel interesse in open en vitale Sportpark “De Sonders”

BELTRUM – Er is veel interesse voor het vernieuwde open en vitale sportpark ‘de Sonders’. Het is een open sportpark waar we iedereen van harte welkom heten. Dagelijks ziet men veel mensen op en rond de nieuwe trainingslocatie om de nieuwe hardloopbaan, het beachveld en de survivalrun hindernissen te aanschouwen. Een promotie voor het hele dorp waar men met zijn allen trots op mag zijn in Beltrum.

“Wij maken wel een onderscheid tussen het betreden en aanschouwen van het terrein en het gebruik maken van de hindernissen. De survivalrun sport wordt gezien als een hoog risico sport. Het gebruik van de hindernissen is alleen voorbehouden aan hen die zijn aangesloten bij de trainingsgroep van de Stichting Survivalrun Beltrum” Zo laat het bestuur van de stichting weten. “Voor de aangesloten volwassenen geldt dat zij bij daglicht vrij mogen trainen in de hindernissen, aangesloten jeugd kan alleen tijdens de vastgestelde trainingsuren gebruik maken van de hindernissen. Het gebruik van de hindernissen buiten de gecommuniceerde trainingsmomenten geschiedt op eigen risico. Vanuit de survivalrunbond (SBN), als overkoepelende organisatie, moeten wij dit communiceren en naleven. De veiligheid van onze bezoekers staat voorop”.

Stichting Survivalrun Beltrum en Stichting Acccommodatie V.I.O.S. Voetbal juichen het bezoeken van de trainingslocatie echter van harte toe. “Op deze wijze willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de survivalrun sport. Zij die reeds lid zijn bij de SBN zijn op de dinsdag- en/of donderdagavond welkom om vrijblijvend eens mee te trainen. Graag wel even vooraf contact zoeken per mail op [email protected] zodat we op de hoogte zijn van je komst”.

Voor beginners zal er vanaf begin september gestart worden met speciale starters trainingen. Ook voor de jeugd zullen dan weer speciale startmomenten ingepland worden.

Meer informatie over de trainingsmomenten, aansluiten bij de trainingsgroepen, zie de website.

http://www.survivalrunbeltrum.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven