Afscheidswedstrijd voor Koen Hoijtink, Niek Sprukkelhorst en Maikel Janssen van v.v. Ruurlo

RUURLO – In het door de corona afgebroken voetbalseizoen 2019-2020 hebben de belangrijke en ervaren krachten Koen Hoijtink, Niek Sprukkelhorst en Maikel Janssen hun periode in VV Ruurlo 1 afgesloten. Alle drie hebben zij vele seizoenen in het eerste elftal gespeeld en zijn zij belangrijk geweest voor het Ruurlose voetbal. Zij worden daarvoor alsnog beloond met een echte afscheidswedstrijd. Door de corona-perikelen kreeg het seizoen 2019-2020 van VV Ruurlo 1 een vreemd einde. Na de winst tegen HC 03 op zondag 8 maart zat het seizoen er ineens op. Normaal gesproken wordt er aan het eind van een seizoen stilgestaan bij stoppende spelers, maar dit jaar kreeg de club daar dus geen gelegenheid voor.

Het bestuur van VV Ruurlo wilde in samenspraak met de leiding van Ruurlo 1 toch niet op deze manier afscheid nemen van de drie coryfeeën. Daarom is er in overleg met buurtvereniging DEO uit de Borculose buurtschap Dijkhoek afgesproken een extra oefenwedstrijd te spelen, waarin officieel afscheid wordt genomen van Koen, Niek en Maikel. De wedstrijd zal gespeeld worden op sportpark ’t Rikkelder op donderdag 27 augustus, aanvang 20.00 uur.

Het bestuur van VV Ruurlo nodigt iedereen uit om de drie in deze wedstrijd uit te zwaaien, maar uiteraard wel volgens de corona-richtlijnen van het RIVM. Ook voor DEO is de wedstrijd speciaal: de Dijkhoekers nemen afscheid van onder meer trainer Christiaan Diepenbroek. Diepenbroek heeft zijn roots ook in Ruurlo liggen en VV Ruurlo vindt het dan ook leuk en gepast om in deze wedstrijd ook van hem afscheid te nemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven