Extra winkelpand voor Stof & Stuff in Borculo

BORCULO – Stof & Stuff in Borculo staat in de wijde omgeving bekend om haar collectie stoffen, een uitgebreid assortiment fournituren en een enorme keus aan breigaren. Dergelijke winkels zijn schaars. Via internet is tegenwoordig alles te bestellen, maar uit de grote klantenkring uit alle hoeken van Nederland blijkt wel dat men voor gedegen advies graag naar Borculo komt.

Hoewel veel ondernemers een moeilijke tijd achter de rug hebben na het uitbreken van het Covid19 virus, hebben de winkeliers in de creatieve sector het drukker gehad dan ooit. Om de vele uren extra tijd die men thuis moest doorbrengen zo aangenaam mogelijk door te komen zijn oude hobby’s weer opgepakt. Zo zijn er vele naaimachines van zolder gehaald en breipennen uit de breimand getrokken. En na een oproep op facebook hebben veel mensen zich gemeld om mondkapjes te naaien voor mensen die in de zorg werken. Stof en Stuff heeft de materialen ter beschikking gesteld en klanten zijn enthousiast aan het naaien geslagen. Het resultaat mocht er zijn. Ruim 1000 mondkapjes zijn gratis uitgedeeld, voor mensen die dit beroepsmatig nodig hadden.

Het winkelpand is niet heel erg groot, het assortiment daarentegen wel. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen is de loopruimte beperkt en kunnen er maar 3 klanten tegelijk in de winkel. Dat is in de zomer geen probleem, men kan rustig buiten wachten. Maar als het weer slechter wordt is dat minder aangenaam. Dat Stof & Stuff niet alleen creatief met de handen is blijkt uit de oplossing hiervoor. Het pand naast de winkel staat te huur en een telefoontje was zo gepleegd. Vanaf september wordt het assortiment in tweeën gesplitst. Het bestaande pand is voor verkoop van stoffen en fournituren. Alle breigaren verhuist naar de winkel ernaast. Op die manier hoeven de klanten niet buiten in de kou te wachten en kan er binnen voldoende afstand bewaard worden. De winkel is geopend van 10.00 -12.30 uur en van 13.10 uur tot 17.30 uur. De koopavond op vrijdag vervalt. Komt u gerust eens binnenlopen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven