Moeder en zoon vanaf nu samen het gezicht van Cafetaria De Smul-Grill

NEEDE – Vanaf vandaag, zaterdag 1 augustus, wordt cafetaria De Smul-Grill in Neede gerund door moeder en zoon.  Sinds 2017 heeft Monique De Smul-Grill alleen voortgezet. Maar vanaf vandaag is daar verandering in gekomen en gaat haar zoon Mathijs haar ondersteunen en is tevens ook mede eigenaar. Voor iedereen die Mathijs nog niet kent, hieronder stelt hij zich zelf even voor.
“Als 14 jarige jongen liep ik al in de cafetaria bij de oude eigenaar Theo! En vanaf dat moment ben ik het horeca leven heel leuk gaan vinden. Vanaf mijn 14de tot nu heb ik me altijd ingezet voor De Smul-Grill. Was het niet binnen in de cafetaria dan was het er wel buiten.  En nu 14 jaar later mag ik samen met mijn moeder de cafetaria voortzetten! Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop jullie graag te zien bij cafetaria Smulgrill!”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven