Ruurlo krijgt verswinkel

RUURLO – Op 10 november aanstaande  opent Ellen’s winkel van nu, van de Ruurlose onderneemster Ellen Buiting, samen met groente & fruit speciaalzaak Liebrand uit Borculo een nieuwe verswinkel in Ruurlo.
De nieuwe winkel wordt gevestigd aan de Smidse, in het pand waar tot voor 3 jaar terug Zeeman Textielsuper zat gevestigd. 

Ellen Buitink startte samen met haar plaatsgenoot Corien Steintjes vorig jaar augustus aan de Dorpsstraat 21 respectievelijk ‘Ellen’s winkel van nu’ en ‘Rocco Trattoria’. “Door de sterke uitbreiding van de werkzaamheden werd de ruimte voor mij aan de Dorpsstraat echter steeds beperkter. En datzelfde gold voor ‘Rocco Trattoria’. Daarom heb ik in goede samenspraak met Corien Steintjes voor de locatie aan De Smidse gekozen omdat die veel meer mogelijkheden biedt. Op die manier kan zij aan de Dorpsstraat ook haar activiteiten uitbreiden.”
“Omdat het pand aan De Smidse veel meer mogelijkheden biedt ben ik een samenwerking met groente en speciaalzaak Liebrand uit Borculo aangegaan die op deze wijze een tweede vestiging kan openen”, zo zegt Ellen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven