Speeltuin De Berg wel open, De Koppel niet

NEEDE/BORCULO – Het beloven warme dagen te worden. Veel organisaties nemen maatregelen. Speeltuin De Koppen gaat niet open vandaag en zaterdag. “In tegenstelling tot eerdere berichten zal de speeltuin deze week (donderdag- en zaterdagmiddag) niet open zijn. Gezien de verwachte tropische temperaturen hebben wij dit besluit genomen. Spelen is natuurlijk hartstikke leuk voor de kids, maar hun gezondheid is veel belangrijker. We vertrouwen op jullie begrip. Wat betreft de volgende week: ook dan worden tropische temperaturen verwacht. Houdt onze FB-pagina in de gaten, wij zullen hier tijdig berichten omtrent het wel of niet openstellen van de speeltuin”. Aldus de Borculose speeltuin. Speeltuin De Berg in Neede heet voor verkoeling gezorgd “Vandaag stijgt de temperatuur en dat betekend afkoelen…Vandaag garanderen wij dat je in onze speeltuin lekker nat en vies wordt. Van top tot teen onder de modder in Speeltuin de Berg”.  Aldus de Needse speeltuin.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven