Tennissport in populariteit toegenomen, nieuwe leden voor TV Mallumse Molen

EIBERGEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is de tennissport in populariteit toegenomen. Ook Tennisvereniging Mallumse Molen in Eibergen mag zich gelukkig prijzen met het aantal nieuwe leden dat zich in korte tijd heeft gemeld. Deze zomer blijven veel mensen in de buurt voor vakantie en/of gaan zelfs helemaal niet op vakantie. De vereniging wil de deuren open zetten voor nieuwe leden en tennis extra stimuleren door het organiseren van een aantal activiteiten voor leden en niet-leden.

Op 29 augustus wordt een tennisclinic gegeven. Het ochtendprogramma is van 10 tot 13 uur en is voor de jeugd tot 18 jaar. Het middagprogramma van 13 tot 16 uur is bedoeld voor 18-plussers. Deze dag wordt verzorgd door de clubtrainers met ondersteuning van een aantal vrijwilligers. Zowel het ochtendprogramma als het middagprogramma bestaat uit techniektraining, tactiektraining en een gezellige afsluiting. Deelname kost niets en het doel is kennis maken met de sport. Aanmelden voor deze clinic kan via tel. 06 344 643 81 of via mail [email protected].

Op vrijdag 21 augustus houdt TV Mallumse Molen een bokkenavond speciaal voor mannen. Het is een sportief avondje gecombineerd met gezelligheid. Tijdens deze avond voor zowel niet-leden als leden zal in een aantal rondes in een mix van niveaus worden getennist. Hierbij staat vooral gezelligheid voorop. De avond start om 19 uur met een inloop en om 19.30 uur starten de eerste rondes. Tegen betaling van 10 euro wordt er tussendoor voor een hapje gezorgd. Aanmelden vooraf via WhatsApp 06 51124878 of via mail: [email protected].

De dames van de tennisvereniging houden een gezellige en sportieve tennismiddag speciaal voor dames in september. De definitieve datum wordt binnenkort gecommuniceerd via de website van TV Mallumse Molen.

Van 25 oktober tot en met 1 november vindt het najaarstoernooi plaats. Zowel in enkel- al in dubbelspel kan worden ingeschreven via .

Ook staan nog reguliere activiteiten gepland, zoals de ‘Tossavond’; iedere dinsdagavond van 19 tot 21.30 uur (inloop op verschillende tijdstippen mogelijk). Iedere woensdag om de twee weken van 19.30 tot 20.30 uur is er de verenigingsles, met hierna vrij tennissen. Op zondagmorgen van 10 tot 12 uur op de 2e en 4e zondag van de maand is er racket trekken. Voor een volledig en bijgewerkt overzicht van activiteiten kunnen belangstellenden een kijkje nemen op de website http://www.tvmallumsemolen.nl/events

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven