Uitslagen oefenwedstrijden amateurvoetbal

BERKELLAND – Er zijn de afgelopen dagen weer diverse oefenwedstrijd gespeeld. Donderdag 20 augustus speelde GSV’63 tegen Sportclub Neede. De ploeg uit Geesteren wist met 0-2 te winnen op Sportpark ’t Haantje, door doelpunten van Owen Jacobs en Stefan Buunk. EGVV won gisteren (zaterdag 22 augustus) met 2-0 van Almen door doelpunten van Jelle Klein Braskamp en Cas Stokkink. Vandaag (zondag 23 augustus) speelde GSV’63 tegen Rekken (foto’s). De ploeg van trainer Colin Stokkers won in Geesteren met 1-2, nadat het tijdens de rust nog met 1-0 achterstond. De doelpunten van Rekken werden gemaakt door Marijn Roos en Thijs Tankink, het Geesterse doelpunt kwam op naam van Frank Rensink.

Het Borculose Reünie won op zondag met 2-1 van Ruurlo op het veld van PAX uit Hengelo (GLD). Na 90 minuten stond er 2-1 op het scorebord, de Borculose doelpunten kwamen van Mark van Donkelaar en Jorn Geerligs. Stan de Gier scoorde voor Ruurlo. Haarlo speelde zaterdag in Dieren tegen Dierenseboys. De ploeg van trainer Raymon van der Heide kwam tekort, het verloor met 2-0. Zaterdagmiddag oefende FC Eibergen ook voor het eerst dit seizoen. FC Winterswijk 2 was de tegenstander. Het werd maar liefst 7-3. De doelpunten van Eibergse kant kwamen van Stan Wonnink (2x), Mic Beuzenberg (2x), Stijn Harbers, Coen Dollekamp en Jacco Roerdink(strafschop).

Foto’s: Jaime Lebbink