Wordt FIFA master van de Achterhoek


BERKELLAND – Word jij de Berkellandse FIFA master of misschien wel de Achterhoekse FIFA master 2020? Achterhoek in Beweging organiseert in samenwerking met De Graafschap Verbindt de Achterhoekse FIFA Cup. In de aankomende weken wordt er binnen elke Achterhoekse gemeente een online toernooi georganiseerd waarbij jongeren in de leeftijdscategorie 12 – 24 jaar kunnen deelnemen.

Lijkt het jou leuk om mee te doen en wil jij jouw gemeente graag vertegenwoordigen in de Achterhoekse FIFA Cup? Neem het dan op (DATUM + TIJD) op tegen mensen uit je eigen gemeente. Weet je tijdens het toernooi een plek bij de eerste vier te behalen, dan maak je kans op de Achterhoekse FIFA Cup. Het eindtoernooi vindt plaats op 19 september op De Vijverberg in Doetinchem. Wie wil er nu geen Achterhoekse FIFA Cup winnen in het stadion van De Graafschap?!

Geef je dus op! Naast het winnen van de titel, zijn er ook sportieve prijzen te winnen. Al met al een toernooi dat je niet wilt missen! Meld je nu aan voor hét online FIFA Tournament! Er zijn slechts 128 plekken dus wees er snel bij.

Klik HIER om je aan te melden. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven