Aanrijding op Haaksbergseweg in Eibergen, persoon overleden

EIBERGEN – Donderdagmiddag, 24 september, heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Haaksbergseweg in Eibergen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, tevens werd er een traumahelikopter opgeroepen, maar deze werd weer afgezegd. De weg is wegens het ongeval afgesloten, het verkeer wordt omgeleid. Inmiddels bekend geworden dat het een aanrijding betrof tussen twee auto’s. De bestuurder van de ene auto is onwel geworden en daardoor op de andere weghelft beland. De bestuurder van de andere auto kon een aanrijding niet voorkomen. De persoon die onwel werd is, ondanks hulpverlening, ter plaatse overleden. De bestuurder van de andere auto maakt het naar omstandigheden goed. De politie doet volop onderzoek, tot die tijd blijft de weg afgesloten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven