Berkellands Naoberfonds zoekt filmer

BERKELLAND – Het Berkellands Naoberfonds is sinds 1 september 2019 actief. Inmiddels hebben zich al 88 inwoners gemeld met een concreet idee om hun eigen omgeving te verbeteren. Ideeën die het prettiger en beter maken om hier te wonen en leven. Kortom, plannen die de leefbaarheid vergroten. Heel graag brengt het Berkellands Naoberfonds de door de adviescommissie gehonoreerde ideeën onder de aandacht van alle inwoners. Een goed idee verdient immers aandacht en het kan andere inwoners inspireren ook met een idee te komen. Daarom wordt nu een ervaren filmer gezocht die zelfstandig en professioneel op locatie korte, dynamische video’s (1-3 minuten) gaat maken. Video’s die vervolgens via internet gedeeld worden met alle inwoners. Er is een vergoeding beschikbaar.

Graag ontvangen we je motivatie en vermeld daarbij ook een aantal referenties. Mail dit vóór 15 september naar [email protected] onder vermelding van ‘filmer Naoberfonds’. Voor vragen kun je bellen met Marja Schulenberg via 0545 – 250 250.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven