“Berkellandse Ommetje” tijdens Nationale Sportweek


BERKELLAND – De Nationale Sportweek staat gepland in de week van 18 september t/m 27 september. In deze week staat elke dag een thema centraal.  Dit jaar wil men vanuit de Sport Federatie Berkelland extra aandacht besteden aan bewegen voor senioren in Berkelland. Dit wil de Sport Federatie doen aan de hand van het “Berkellands Ommetje”, gebaseerd op het Gelders Ommetje (initiatief van professor Erik Scherder). Het Berkellands Ommetje daagt familieleden, kennissen of begeleiders uit om wat vaker een wandeling te maken met een bewoner van een zorginstelling of (eenzame) thuiswonende ouderen. Gedurende een periode van 2,5 week verzorgt de Sportfederatie 8 verschillende wandelroutes. De officiële en centrale start van het Berkellands Ommetje is in de Nationale Sportweek 2020 op de themadag ‘ouderen’ op maandag 21 september.

Zie voor meer informatie de  flyer of kijk op : http://www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven