Boomhut voor basisschool De Driesprong in Ruurlo

RUURLO – Niet alleen basisschool De Driesprong is blij, maar ook de buurtschappen ‘t Broek en ‘t Bruil. Sinds vrijdag 11 september prijkt er namelijk een heuse boomhut op het plein van De Driesprong. De hele dag waren er klussende ouders aanwezig om samen met de leverancier van de boomhut en het bedrijf Sturris werkzaamheden uit te voeren, zodat aan het einde van de dag de boomhut in al zijn glorie stond te schitteren. De Driesprong is hiermee bijna aan het einde gekomen met het vergroenen van het schoolplein. Deze vergroening sluit naadloos aan bij de visie van de school: breng kinderen in contact met de natuur zodat de gezondheid en de ontwikkeling van de kinderen wordt bevorderd. De aankomende weken zullen worden gebruikt voor het afwerken van het plein en het aanplanten van diverse bomen en struiken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven