Dringende oproep “Supporters v.v. Rietmolen kom vanmiddag niet naar Sportclub Neede”

NEEDE/RIETMOLEN – Vanmiddag speelt Sportclub Neede op Sportpark ‘t Haantje tegen v.v. Rietmolen. Een fantastische derby die in normale tijden vele toeschouwers trekt. Na meerdere overleggen tussen Sportclub Neede, v.v. Rietmolen en de gemeente is gebleken dat er helaas maximaal 250 man welkom blijft op het complex. Gezien de grote groep lager spelende teams in Neede en de grote (verwachte) aanloop van supporters is in gezamenlijkheid besloten de supporters van Rietmolen ten zeerste af te raden om af te reizen naar Sp Neede.

 
Dit om de club in staat te stellen om aan de regelgeving en handhaving te kunnen voldoen. “We betreuren dit natuurlijk ten zeerste maar hopen op jullie begrip. Bij binnenkomst verzoeken wij u allen zich te registreren via een QR code, welke bij de ingang zal hangen. 
De kantine is open voor bestellen en afhalen en we hebben ook buiten voor een verkooppunt gezorgd om zo min mogelijk”loop” verkeer in de kantine te krijgen. Let wel ; 250 toeschouwers is echt maximaal en bij dit aantal zijn wij verplicht de poort te sluiten. De gehele wedstrijd staat onder toezicht van RJ beveiliging die u allen bij de entree zal ontvangen. Zoals reeds eerder gemeld betreuren ook wij deze gang van zaken maar willen wij ten allen tijde uw en onze gezondheid waarborgen. We hopen met ons allen snel op betere, gezelligere tijden”. Aldus het bestuur van Sportclub Neede

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven