Extra verkooppunt bij thuiswedstrijden van FC Eibergen

EIBERGEN – Sinds 5 september is er op zaterdagochtend en op zondagmiddag bij thuiswedstrijden van FC Eibergen een extra verkooppunt geopend op Sportpark De Bijenkamp. Deze kun je vinden bij de rode container naast de hoofdtribune. “Onze leden van de woensdagochtend groep zijn druk geweest om er een bar en schappen in te maken en vrijwilligers zullen zorgen dat de bezoekers ook bij dit punt terecht kunnen voor koffie/thee, broodjes, chips en snoep”. Laat voorzitter Wilfried Schilderinck weten.  Afhankelijk van de geplande wedstrijden is dit verkooppunt geopend tussen 8:00 en 14:00 uur op de zaterdag en van 13:30 tot 15:30 uur op de zondag.

“In verband met corona zijn er vele aanpassingen gedaan en is het noodzakelijk om te grote drukte in de kantine te voorkomen. Om de komende tijd te kunnen blijven voetballen en ook gebruik te kunnen maken van de kantinefaciliteiten is het belangrijk dat we met elkaar de 1,5 meter afstand hanteren en voorkomen dat we met teveel mensen binnen zijn in de kantine en op het terras”. Zo Schilderinck een beroep op zijn leden en de bezoekers aan zijn club. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven