Joost van Oostrum “Landelijke maatregelen zijn een passende reactie op het oplopende aantal besmettingen”


BERKELLAND – Uiteraard heeft ook burgemeester Joost van Oostrum de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge met belangstelling gevolgd. Van Oostrum vindt de landelijke maatregelen die nu zijn genomen een passende reactie op het oplopende aantal besmettingen, zo laat hij de redactie van Nieuws uit Berkelland weten. “Dat er is gekozen voor landelijke maatregelen komt de duidelijkheid ten goede”. Zegt de burgemeester van Berkelland. “Er is door het kabinet gekozen voor maatregelen die ons vooral in de vrije tijd treffen. Daarmee proberen ze de werkgelegenheid en het onderwijs zoveel mogelijk te ontzien”, is zijn conclusie, “de maatregelen treffen de horeca wederom zwaar. Ook voor het verenigingsleven is bijvoorbeeld het weer sluiten van de kantines niet prettig. Gelukkig kunnen we nog wel blijven sporten en onze familie blijven bezoeken”. Van Oostrum doet een beroep op de inwoners van Berkelland om opnieuw samen de strijd tegen corona aan te gaan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven