Opening Kinderdagverblijf Juffrouw Bellefleur Beltrum

BELTRUM – De officiële opening van Juffrouw Bellefleur in maart kon vanwege het coronavirus helaas geen doorgang vinden, maar op vrijdag 11 september is dit nieuwe kinderdagverblijf in Beltrum alsnog officieel van start gegaan. Dit kleinschalige kinderdagverblijf gehuisvest in de oude pastorie naast de kerk van Beltrum werd geopend in aanwezigheid van ouders, medewerkers en relaties. Zo’n twintig kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar maken inmiddels gebruik van deze kleinschalige voorziening of gaan dit binnenkort doen. Met name jonge baby’s, maar dat is normaal bij een opstartend kinderdagverblijf. Bij Juffrouw Bellefleur werken inmiddels drie pedagogisch medewerksters. Voor meer informatie: Kim Kroekenstoel 06-42608620.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven