Kledingverhuur Masquerade Borculo stopt


BORCULO – Onderneemster Aly van der Laan gaat stoppen met haar kledingverhuurbedrijf Masquerade aan de Oude Needseweg 21 in Borculo. “Na 20 ontzettend mooie jaren is het voor mij tijd om te stoppen met de kledingverhuur”. Zo liet Aly in Augustus weten. Mensen die interesse hadden om haar bedrijf over te nemen konden zich tot 10 september melden. Aly heeft inmiddels laten weten dat er uiteindelijk geen opvolger is gevonden en dus gaat de totale leegverkoop van start. Vanaf maandag, 14 september, tot en met 30 oktober zullen alle carnavalskleding gala jurken, smokings, feestkleding, assecoires verkocht worden. Aly geeft de liefhebbers nog een aantal tips “Voor de december maand hangen er nog pakken. Er is ook nog kleding voor toneelverenigingen, wagenbouwers en scholen in diverse thema’s”.  Masquerade zal de komende weken geopend zijn volgens de reguliere openingstijden, deze kun je nalezen op http://www.masqueradeborculo.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven