Komend weekend najaarskermis in Eibergen

EIBERGEN – “Goed nieuws, de kermis die voor volgende week gepland stond gaat door”. Zo laat Stichting Draaimolen, die de kermis organiseert weten.  “Er is hard gewerkt door zowel de gemeente, kermisexploitanten en de Stichting Draaimolen om dit jaar de kermis te kunnen laten doorgaan”. Van vrijdag 18 september tot en met maandag 21 september staat de kermis op de brink in Eibergen. De kermis wijkt op aantal punten af van de reguliere versie, de belangrijkste punten zijn:
 

* de attracties worden alleen op het plein (de Brink) geplaatst
* er zal geen feesttent/horecapunt worden geplaatst
* het geheel zal worden omheind en er zal één in- en uitgang komen, hiermee kan indien nodig het bezoekersaantal worden gereguleerd
* er worden looproutes aangebracht
* de eindtijd is vervroegd naar 22:00
 
De coronamaatregelen gelden ook op de kermis en zijn hiervoor speciale maatregelen getroffen. Er is genoeg ruimte om de juiste afstanden te waarborgen en toch te genieten van de kermis. “We hopen dat de kermis net zo gezellig wordt als andere jaren met attracties zoals de autoscooters, wip, rups, draaimolen, touwtje trek, Pusher, eendjes vangen, Lucky Cranes en de trampoline! En uiteraard ontbreekt ook deze keer de oliebollen kraam niet”. 
 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven