Mona Rouhof volgt Désirée Havikhorst als voorzitter Speeltuin De Koppel

BORCULO – Woensdagvond tijdens de Algemene Ledenvergadering  heeft Speeltuin De Koppel afscheid genomen van Désirée Havikhorst, die na 15 jaar (waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter) stopt als bestuurslid van de vereniging. De speeltuin is haar veel dank verschuldigd voor de vele jaren tomeloze inzet voor de speeltuin, en voor de fijne samenwerking binnen het bestuur. Gelukkig heeft men een uitstekende opvolgster in de persoon van Mona Rouhof (al bekend van haar rol in de activiteitencommissie en oppas) die vanaf nu met verve de voorzittershamer zal hanteren. “Wij wensen haar veel succes, wijsheid en vooral plezier toe in haar nieuwe functie. Het spreekt voor zich dat beide dames in de bloemetjes gezet werden”. Laat de vereniging weten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven