Muzikaal Proeflokaal Muziekschool Berkelland

BORCULO – Op zaterdag 19 september organiseert het Segnocollectief, de muziekschool van Berkelland, van 11.00 uur tot 13.00 uur ‘Muzikaal Proeflokaal’ in Muziekcentrum Borculo. “Muziek is niet weg te denken uit ons leven, we horen elke dag muziek. Zelf muziek maken is niet moeilijk, maar net als met lezen en schrijven moet je het wel leren. Dat kan bij ons, wij zijn de meesters en juffen van de muziek! In ons Muzikaal Proeflokaal kun je komen kennismaken met de instrumenten en docenten van de Muziekschool. Je kunt instrumenten bekijken, uitproberen en een gratis proefles afspreken met de docenten”. Zegt Marijke Druif van het Segnocollectief.

Muziek maken doe je meestal niet alleen, maar met een groep, een orkest. De leerling orkesten van Amicitia Rietmolen en Crescendo Neede gaan laten zien en horen hoe leuk dat is. Amicitia zal om 11.00 uur optreden , en om 12.00 uur speelt Crescendo de voorstelling ‘Muziek is cool, doe ook eens mee’. In deze voorstelling neemt een verteller de kinderen in de zaal mee naar de fascinerende wereld van de blaasmuziek waarbij de kinderen zelf de hoofdrol spelen.

“Natuurlijk kunnen volwassenen ook bij ons terecht voor instrumentale en vocale lessen, kom kijken en maak een afspraak voor een proefles”.

Ook is er die dag informatie te vinden over het project Muziek voor je Brein dat aan het eind van dit jaar van start gaat en over balletlessen voor volwassenen door Milly Klein.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven