Nieuw aanbod bij Alivio Sport in Eibergen

EIBERGEN – Alivio Sport in Eibergen heeft vanaf nu nieuw aanbod, namelijk Cross Gym outdoor training & kickboksen! Zowel voor jeugd als volwassenen wekelijks op het lesroosterprogramma . De Crossgym outdoor trainingen worden gegeven met de Healthy Fit Truck (zie foto) een sportschool op wielen met allemaal fitness materiaal. De Cross Gym Outdoor training zal plaatsvinden op de dinsdagavond zowel voor jeugd 12 – 18 maar als voor volwassenen. Uniek en nieuw in de Berkelland! Cross Gym training is een kracht en conditietraining speciaal voor stoere mannen en vrouwen, maar ook voor de jeugd is er een aparte groep. Als je wilt werken aan je conditie en kracht en daadwerkelijk sterker worden, dan is Cross Gym wat voor jou!

Maar ook Kickboksen is nieuw! Voor deelnemers in de leeftijd 6-11 jaar, 12-18 jaar en voor volwassenen is er een speciale les wekelijks op het programma o.a. op de zondagochtend, maandagavond en donderdagavond. Naast het nieuwe aanbod blijven natuurlijk de bestaande lessen als Balance, Zumba, Fit en Shape, Pump ook gewoon! “We hebben onwijs veel zin in het nieuwe seizoen en deelnemers zijn van harte welkom voor een gratis proefweek! Het rooster start al per 7 september!

Alivio kent 2 vestigingen namelijk Alivio Sport Eibergen en Alivio Personal Training in Haaksbergen. Twee totaal verschillende concepten en sportlocaties, maar de Healthy Fit Truck zal berhalve in Haaksbergen ook voor Eibergen ingezet gaan worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven