Opening praktijk Sport- & Wellnessmassage Hannelore

BORCULO – Op dinsdag 1 september opende Hannelore Brinkman de deuren van haar praktijk voor Sport- & Wellnessmassage aan De Hofvoogd 7 in Borculo. Hiermee kwam haar grote wens voor een eigen massagesalon in vervulling.  “Na ruim 25 jaar kwam mijn kantoorbaan in de accountancy door vergaande automatisering te vervallen. Ik besloot hierna om een geheel andere koers te bepalen en ben in 2017 de opleiding Sportmassage gaan volgen”. Na het succesvol afronden van de NGS-opleiding tot sportmasseur en haar recente ervaring in de beroepspraktijk als wellnessmasseur bij Sauna & Wellnessresort Thermen Bussloo, besloot Hannelore de uitdaging aan te gaan door een eigen massagepraktijk aan huis te beginnen.

“Er is momenteel veel aandacht voor het thema gezondheid, fitheid en wellness. Door in mijn praktijk verschillende massages aan te bieden hoop ik op een brede doelgroep, om zodoende de gezondheid en het welzijn van mensen te bevorderen. Via een wellnessmassage kan men op een ontspannende en prettige manier relaxen en door een sportmassage kunnen pijnklachten worden verlicht. Ook bied ik anti-stressmassage en zwangerschapsmassage aan. Mijn eigen praktijk kan ik bovendien goed combineren met mijn huidige baan bij Thermen Bussloo”.

Als rasechte Borculose kijkt Hannelore met enthousiasme en optimisme naar een succesvolle toekomst van haar eigen praktijk. “Ondanks de corona-crisis merk je dat men behoefte heeft aan rust en ontspanning in deze onzekere en stressvolle tijden. Onder andere via contacten met leden van de sportschool, de toerfietsclub en de tennisvereniging is gebleken dat er behoefte is aan sport- en wellnessmassage en er belangstelling is voor mijn praktijk. Via mijn netwerk hoop ik nog meer mensen te interesseren”.

Kennismakingsacties
Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken en via een kennismakingsactie profiteren van voordelen. Over de hele maand september wordt 25% korting gegeven op alle massages. De praktijk is online te bezoeken via http://www.massagepraktijkhannelore.nl . Hierop vindt u alle informatie en kunt u een verzoek voor een afspraak indienen.

Als u liever persoonlijk contact heeft, kunt u ook telefonisch een afspraak maken via 06-48645209, via de app of per mail naar [email protected]. Hannelore hoopt u binnenkort te verwelkomen in haar praktijk.
18

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven