Reurlo in ’t Lech succesvol verlopen (fotoreportage)

RUURLO – Geen septemberfeest dit jaar in Ruurlo, maar wel een verlichtingsroute. De afgelopen dagen stond Ruurlo in het teken van Reurle in ’t Lech. Ontelbare bezoekers genoten van de fraaie creatie’s die waren gemaakt. De Kerkstraat ging er vandoor met de “Achterhoek Nieuws straatprijs”. De jury was vol lof over de invulling van het thema “Slingerend door de Kerkstraat” met apen, papegaaien, apenbos en leuke decoraties met echte bananen. Het publiek kreeg ook de mogelijkheid om haar stem uit te brengen op de mooiste straat. Dit leverde een publieksprijs op. Die ging met 116 stemmen naar de Burg. van Arkellaan-Nijverheidsstraat. Er werden veel foto’s gemaakt, onder andere door Gerdi Oonk. Hieronder een fotoreportage met dank aan de Oranje Vereniging Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven