Weerpraatje: Wisselvallig

BERKELLAND –  Het is nu voorlopig gedaan met het mooie weer. Een wat rondtollende depressie boven Nederland zorgt momenteel voor veel wind aan de kust en daar ook veel buien. Bij ons tot nu toe meest in de nacht wat regen en dat zal ook komende nacht zo zijn. De temperatuur is ook gevoelig gezakt. Haalden we begin deze week nog ruim 25 graden, voorlopig zit er niet veel meer in dan 17 graden. Dat is overigens heel normaal voor eind september. We zitten nu immers in zowel de meteorologische als de astronomische herfst. Ook de komende week af en toe wat regen, maar verder een overwegend rustig weertype met ook weer in de nacht en ochtend kans op wat mist(banken). Ook de vooruitzichten voor begin oktober duiden op een voortzetting van dit weertype.

Weerpraatje wordt verzorgd door Hans Toutenhoofd

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven