Bed & Breakfast Koning te Rijk wint prijs in verkiezing Beste Bed & Breakfast

EIBERGEN -Bed & Breakfast Koning te Rijk is op woensdag 28 oktober uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast in de 4-tulpenklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt. De B&B liet twee accommodaties uit Genemuiden en Kaatsheuvel achter zich in de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2020’. Bed & Breakfast Koning te Rijk dankt de winst ten eerste aan een hoge score in het B&B-classificatiesysteem, waarbinnen B&B’s worden beoordeeld en ingedeeld op basis van een objectieve normenlijst. Ten tweede zijn gasten bijzonder positief in de reviews die zij over de accommodatie schrijven op Bedandbreakfast.nl; dé B&B Specialist van Nederland. Gasten geven Bed & Breakfast Koning te Rijk gemiddeld een 9,8 in hun reviews op Bedandbreakfast.nl. “Wij hebben genoten van de enorme gastvrijheid, persoonlijke benadering, comfortabele kamer en het prachtige plekje. Het ontbijt was werkelijk fenomenaal, hier kan een vijf sterren hotel nog wat van leren! Wij hebben ons de Koning te Rijk gevoeld”, schrijft één van hen.

Bed & Breakfast Koning te Rijk was samen met B&B De Pieper Horizon uit Genemuiden (Overijssel) en B&B DreamZzz uit Kaatsheuvel (Noord-Brabant) genomineerd in de kwaliteitsklasse van 4 tulpen. Dit is de één na hoogste klasse binnen het B&B-classificatiesysteem.

Winnaars per categorie
Bij de verkiezing van de ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2020’ zijn er winnaars uitgeroepen in de kwaliteitsklassen van 2 tot en met 5 tulpen. Dit is het complete eindklassement:

5 Tulpen

1. SonneVallei op de Veluwe in Harderwijk (Gelderland)
2. B&B de Heegh in Didam (Gelderland)
3. Inn The Woods in Overberg (Utrecht)

4 Tulpen

1. Bed & Breakfast Koning te Rijk in Eibergen (Gelderland)
2. De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)
3. DreamZzz in Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

3 Tulpen

1. Guesthouse Viva La Vida in Maastricht (Limburg)
2. Landgoed Driebelterveld in Markelo (Overijssel)
3. Pure Passie Bed & Breakfast in Heijningen (Noord-Brabant)

2 Tulpen

1. B&B De Wijdauw in Eede (Zeeland)
2. Hotel California in Wichmond (Gelderland)
3. De Zilverberg in Keijenborg (Gelderland)

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot 5 tulpen. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven