Gestart in Ruurlo Anke Vastgoedstyling


RUURLO – Anke Wichink Kruit is haar eigen vastgoedstyling bureau Anke Vastgoedstyling gestart in Ruurlo. “Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen zich dat een gestyled huis juist meer geld oplevert. Mensen zien ook meer in hoe belangrijk het is, om er met je woning tussen het enorme aanbod, goed uit te springen. Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste 6 weken het belangrijkst om potentiële kopers te triggeren. Dit is de allereerste indruk die je met je woning kunt maken en daarvoor is een juiste woningpresentatie, die een zo breed mogelijk doelgroep aanspreekt, ontzettend belangrijk”. Anke geeft aan dat de eerste blik op de foto’s van een te koop staande woning in dit stadium voor 95% bepalend is. Onterecht wordt vaak gedacht dat vastgoedstyling erg duur is. Waar nu nog vaak gekozen wordt door het verlagen van de vraagprijs is een investering in vastgoedstyling snel terugverdiend.

Door haar afgeronde Masterclass woningfotografie, kan ze het totaalpakket aanbieden aan woningverkopers. Met haar gevoel voor styling en interieur, creativiteit, klantgerichtheid en haar ervaring om met een relatief klein budget een groot resultaat te bereiken start ze vol vertrouwen haar bedrijf.

Anke Wichink Kruit,
Anke Vastgoedstyling Ruurlo
http://www.ankevastgoedstyling.nl
[email protected]
06 27510176
http://facebook.com/ankevastgoedstyling
http://instagram.com/anke_vastgoedstyling/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven