Hap-Stap Neede aangepast in verband met nieuwe locatie Sprokkel Huuske

NEEDE – TIP/VVV Neede heeft de Hap-Stap Neede aangepast in verband met de nieuwe locatie van het Sprokkel Huuske. De Hap Stap Neede is een wandeling langs verschillende highlights van Neede met onderweg een culinaire stop. In verband met de verhuizing van één van de eetlocaties is de route aangepast. Iedereen kan blijven genieten van een lunch of een menu.Men wandelt onder andere langs het Natuurpark Kronenkamp en over de Needse Berg met zijn prachtige natuurobservatietoren. Tevens is er een Hap-Stap proeverij langs andere highlights van Neede met onder meer Havezate de Kamp en het Canon van Neede in Natuurpark Kronenkamp. De VVV verkoopt ook wandelkaarten, door de vrijwilligers ontwikkelde wandelroutes en andere arrangementen in de TIP VVV-winkel in de Oudestraat te Neede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven