Hoveniersbedrijf Krabbenborg & Eco Cultuurtechniek slaan handen in een


BORCULO – Na de overname van hoveniersbedrijf Krabbenborg in februari 2013 door Koerselman Boomverzorging is Rutger Elbrink in maart 2020 eigenaar geworden van dit prachtige bedrijf. Rutger is jong, ambitieus en zeer betrouwbaar om Hoveniersbedrijf Krabbenborg naar de toekomst te leiden. Vanuit het verleden is er een breed en gevarieerd klantenbestand opgebouwd en in de jaren daarna op grote schaal uitgebreid. Klanten zoals overheidsinstellingen, diverse zakelijke klanten, bedrijfstuinen en particulieren scharen zich als trouwe klanten achter Hoveniersbedrijf Krabbenborg. Het personeel bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg is een mix van vakbekwaam hoveniers met 45 jaar ervaring tot leerlingen die worden opgeleid voor de toekomst. Ook biedt Krabbenborg leerplekken voor jonge enthousiaste leerlingen met een sociale indicatie waarbij persoonlijke zorg en aandacht hoog in het vaandel staan.

Hoveniersbedrijf Krabbenborg voor uw tuin; De werkzaamheden die wij uitvoeren beginnen bij ons met het ontwerpen van de tuin, bedrijfstuinen, particuliere tuinen of stichting/verenigingen. U kunt bij ons terecht voor advies. Na het ontwerp komt de aanleg. Met een gedreven en ervaren team voeren wij de realisatie van uw ontwerp met passie en plezier uit. Hierbij kijken we mee naar de toekomst, denk daarbij aan het aanleggen van beregeningssystemen, het leveren en plaatsen van maairobots en de juiste beplanting zodat u optimaal kan genieten van uw tuin. Om daarna nog vele jaren te kunnen blijven genieten van uw tuin bent u bij ons op de juiste plek om uw tuin door vakbekwame hoveniers te laten snoeien, hagen te knippen en onkruidvrij te houden. Voor het maken van straatwerk kunnen wij ook van dienst zijn. Daarbij kunt u denken aan sierstraatwerk, riolering en parkeerterreinen. Wij regelen uw tuin van A tot Z!

Bij Hoveniersbedrijf Krabbenborg kunt u ook terecht voor het onderhoud van bomen. Van het advies, snoeien, eikenprocessierups tot het vellen van bomen. Wij beschikken over onze eigen Etw’ers (gecertificeerde boomverzorgers).

Voor meer informatie over ons bedrijf kijk bij ons op de website en op onze Facebook pagina.
http://www.tuinenadvies.nl
[email protected]
0545 – 27 19 09
Nobelstraat 2 Borculo 7271 EV

EKO CULTUURTECHNIEK MARKELO EN LAREN.

Om de toekomst voor Hoveniersbedrijf Krabbenborg te waarborgen en daardoor op een gezonde manier door te kunnen groeien is besloten om een nauwe samenwerking aan te gaan met Eko Cultuurtechniek uit Markelo waar Gerben van Eden en Hans Koerselman eigenaar van zijn. Eko Cultuurtechniek is een bedrijf met veel ervaring en een breed assortiment aan machines. Van Boomverzorging, cultuurtechnische werkzaamheden het aanleggen van terreinen rond zorginstellingen tot het omvormen van speellocaties rond kinderdagverblijven in heel Gelderland en Overijssel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven