Muziekvereniging Sophia’s Lust zoekt jeugdmuzikanten uit Berkelland voor ‘De Rattenvanger van Ruurlo’

RUURLO – Speciaal voor alle jeugd uit Berkelland start Koninklijke Muziekvereniging Sophia’s Lust Ruurlo eind oktober met een nieuw muzikaal project: ‘De Rattenvanger van Ruurlo’. In dit project wordt met allerlei verschillende jeugdmuzikanten uit Berkelland prachtige film- en popmuziek gespeeld rondom het verhaal van de ‘Rattenvanger van Hamelen’. De komende maanden, van oktober tot mei, krijgt de jeugd de kans om elke week samen met vrienden muziek te maken en daardoor nog meer plezier te krijgen in het bespelen van een instrument. Eind april wordt het project afgesloten met een spetterend optreden.

Sophia’s Lust is op zoek naar kinderen en jongeren die minimaal een jaar muziekles hebben gehad en een instrument bespelen zoals cello, viool, gitaar, piano, accordeon, een blaasinstrument of nog wat anders. Deelname staat open voor hen die houden van muziek maken, willen ervaren hoe het is om samen met anderen muziek te maken of het al leuk vinden om in een orkest te spelen en aan iedereen willen laten zien hoe gaaf het is om samen met je orkest een optreden te geven. De muzikanten van Sophia’s Lust weten al hoe leuk en gezellig dat is en willen anderen die kans ook geven.

De repetities worden gehouden op donderdagavond van 18.30 uur tot 19. 30 uur in de grote zaal van het Kulturhus. Kosten voor het hele project bedragen 60 euro (dat is 10 euro per maand; prijs onder voorbehoud). Opgeven kan met een e-mail aan [email protected]. Voor vragen of meer informatie staat datzelfde e-mailadres open, net als telefoonnummer 06-83395700.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven