Nieuws uit Berkelland start met “Het perfecte plaatje Berkelland”

BERKELLAND – Foto’s zijn onmisbaar voor ons als Nieuws platform. Een nieuwsbericht met alleen een tekst trekt vaak veel minder aandacht als een tekst met een veel zeggende foto er bij. Omdat lang al het nieuws dat wij brengen niet leuk, mooi of positief is brengen wij onder de noemer “Goedenmorgen/Goedenavond Berkelland” vrijwel dagelijks mooie foto’s van Berkellandse (hobby) fotograven. De cover van de Nieuws uit Berkelland krant is volledig vrijgemaakt voor een mooie foto uit onze gemeente. Dit alles heeft ons op het idee gebracht om het “Het perfecte plaatje Berkelland” te starten. Vanaf vandaag gaan wij 6 weken lang, elke week, een nieuwe opdrachtgeven. Daarna kunnen jullie aan de slag en hopen we natuurlijk dat er massaal foto’s zullen worden ingezonden! Elke week kiezen we de 3 mooiste plaatjes uit, deze zetten we vervolgens op facebook, waarna onze volgens de definitieve winnaar kunnen kiezen. Het perfectste plaatje komt vervolgens op de cover van onze krant!. Dat wil zeggen, jouw foto op ruim 20.000 kranten fullcolour op de voorpagina, hoe gaaf is dat!.

Uiteraard hebben wij wat spelregels:

  1. Elke week maken wij de opdracht bekend via onze kanalen.
  2. Iedereen mag meedoen, hierop zijn geen uitzonderingen.
  3. De week opdracht moet in binnen de gestelde termijn worden aangeleverd.
  4. De foto moet genomen zijn in Berkelland.
  5. Bij het aanleveren van de foto graag jouw naam vermelden en de plaatst waar de foto is gemaakt.
  6. De foto moet staand gemaakt worden, dit i.v.m. de afmeting van de krant. (dit is heel belangrijk)
  7. Aanleveren doe je per mail naar [email protected] met als titel “Het perfecte plaatje Berkelland” 

Dan nu de opdracht van deze week. Je kunt je foto’s insturen tot woensdag 4 november 23.59 uur. Donderdag 5 november volgt dan de tweede opdracht.

Opdracht week 1:

  • Dieren – Er zijn er velen in Berkelland. Voor de opdracht van deze week dagen we jullie uit om een dier of dieren op de foto te zetten waarbij het duidelijk te zien is dat deze in Berkelland verblijven. Succes!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven