Nieuws uit Berkelland zoekt verslaggevers en redactieleden

BERKELLAND – Nieuws uit Berkelland brengt elke dag het nieuws uit jouw gemeente. Via onze website, de social media kanalen en natuurlijk de krant nemen wij onze lezers dagelijks mee naar het “wel en wee” in Berkelland. Elke dag plaatsen we toffe foto’s, persberichten van verenigingen, maken we verslagen van activiteiten en brengen we 112 nieuws. Regelmatig gaan we ook op pad met de camera om een video reportage te maken. In de krant vind je columns, leuke items over bedrijven, een agenda en heel veel meer. Je zult begrijpen dat er heel wat komt kijken bij het maken van Nieuws uit Berkelland. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Vind jij het gaaf om je bezig te houden met nieuws? Ben jij iemand die Berkelland ademt? Ken jij veel mensen uit jouw leefomgeving? En ben je een teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen jou van harte uit om ons team te komen versterken. Freelance advertentie verkopers mogen ook zeker reageren.

Ben je in je hoofd nu al met je eerste reportage bezig? Stuur dan meteen je reactie naar [email protected] en wie weet ga je volgende week al met ons op pad. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven