Politie onderzoekt poging tot inbraak op Needse school

NEEDE – Vrijdagmorgen is de politie bij een school aan de Bleekenweg in Neede geweest, omdat het slot bij de achterdeur verbroken zou zijn. “Dit hebben wij ter plaatse onderzocht”.  Laat de politie weten op facebook “De leerlingen waren zo onder de indruk van onze komst en dat er ook nog een ‘meisjespolitieagent’ bij was. Om onze komst uit te leggen, zijn wij een aantal klaslokalen langs geweest. Wat waren ze enthousiast! En ja, er zijn ook ‘meisjespolitieagenten’. Als waardering kregen wij mooie tekeningen(zie foto). Bedankt toppers! Deze hangen in onze teamkamer”.

Als er mensen zijn die tips rondom deze poging inbraak /vernieling? Dit moet gebeurd zijn tussen donderdagavond 8 oktober  18.00 uur en vrijdagmorgen 08.00 uur. Tips kunnen via 0900-8844 worden doorgegeven. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven