Proeflokaal01 blijft in Borculo

BORCULO – Naar aanleiding van een artikel over De Heeren van Borculo op Nieuws uit Berkelland afgelopen vrijdag is er wat verwarring ontstaan. Proeflokaal01 blijft namelijk gewoon in Borculo. Naast Proeflokaal01, heeft chefkok Frank een passie voor bier brouwen. In het verhaal is te lezen dat diverse personen binnen de gemeente het Spuythuys een ideale locatie vinden om de brouwerij die tot hobby is uitgegroeid naar een serieus bedrijf te betreden om daar de brouwerij voort te zetten. Helaas werd het Spuythuys onder de neus van Frank weggenomen ondanks meerdere toezeggingen binnen de gemeente.

Voor alle duidelijkheid het betreft hier de Heeren van Borculo die met hun brouwerij willen verhuizen van Erve Kots naar een pand in Borculo. Dat Proeflokaal01 uit Borculo zou verdwijnen is dus niet geval. 

Er zijn veel suggesties binnengekomen en hiervoor zijn de Heeren van Borculo erg dankbaar aan een ieder die meedenkt! Alle opties zijn meegenomen dus mocht je nog een tip hebben voor een mooi pand voor de Heeren van Borculo, neem dan contact op met Frank, hij is te bereiken op 06-43483136, het pand dient minimaal 60m2 oppervlakte te hebben en minimaal 4 meter hoogte, zowel huur als koop is bespreekbaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven