Schaap ontvreemd en geslacht langs de Berkel in Borculo?


BORCULO – Afgelopen vrijdag, 23 oktober, verscheen er een bericht op facebook van schapenhouder Hans uit Borculo. Hij vroeg zich af of er mensen waren die iets opvallends hadden gezien bij zijn schapen. Hij mist namelijk ineens een wit schaap. Er was op dat moment slechts een stille getuige, een plukje wol dat was achtergebleven aan het prikkeldraad. De schapen van Hans liepen in een weiland in Borculo op de plek waar de Slinge en de Berkel bij elkaar komen. Het bericht werd meer dan 250 keer gedeeld. Een wandelaar wees Hans op een plek langs de Berkel. Daar vond Hans inderdaad het vel en de wol van een wit schaap. “We weten nu dat het schaap daar illegaal is geslacht”. Zegt Herman. Van de daders is nog geen enkel spoor, dus als iemand meer informatie heeft? Deze is van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven