Streep door Berkel Loo Loop van aanstaande zaterdag in Eibergen


EIBERGEN -Wat hadden ze er zin in! En wat kregen ze veel enthousiaste reacties. Ook hoorde ze vaak: “Wat een leuk initiatief”. De inschrijvingen waren binnen 2 en halve week voor de 5 km zo goed als vol. Bij de 10 km werd de limiet in een 2-tal weken al bereikt. Maar vanwege de heersende situatie omtrent het corona virus zullen Antoine en Colette nog even geduld moeten hebben met de organisatie van de  Berkel Loo loop. De organisatie voldeed op organisatorisch gebied aan alle Noodverordeningen die waren gesteld door de Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland. Hier was ook uitgebreid nagedacht om het eventuele opkomende publiek te kunnen handhaven. Echter is de huidige situatie van dusdanige ernstige aard dat de Gemeente heeft besloten om het hardloopevenement op zondag 18 oktober te cancelen. “Zodra de Gemeente Berkelland ons weer groen licht geeft, dan zal de Berkel Loo loop van start gaan. We kijken hier naar uit”. Zo laten Antoine en Colette strijdvaardig weten. 

 
 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven