Tijdelijk alleen bestellingen bij Boerenzuivel van Claudia

EIBERGEN – Wegens 1 positieve corona besmetting in het gezin van de familie Krooshof heeft Claudia besloten om haar boerderijwinkel tijdelijk te sluiten. Dit betekent gelukkig niet dat u niet meer van haar lekkere producten kunt genieten. U kunt uw producten bestellen via een appje naar Claudia via 0612443360. Of u kunt naar dit nummer bellen, dan wordt de bestelling telefonisch opgenomen en kunt u een afspraak maken om het op te halen.

Stuur uw NAAM, BESTELLING en DATUM met TIJD wanneer u dit komt ophalen.

Uw bestelling zal dan (in overleg met u) klaar staan in de tuin (voor de winkel) op een tafel in een tasje/doosje met uw naam erop. Het bonnetje wordt in het tasje/doosje gestopt.

Hoe kunt u betalen? Bij een bestelling via de app, krijgt u een betaalverzoek zodat u online kunt betalen. Of contant in een enveloppe met uw naam erop als u de boodschappen komt ophalen, er zal een bakje staan waar de enveloppe in kan.

Voor vragen, bel of app. De winkeldeur is dus tijdelijk dicht.
Claudia kijkt uit naar jullie bestellingen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven