Zwolle te sterk voor Berkellandse teams tijdens tweede AKF Klootschietcompetitie

BERKELLAND – Het 1e heren team van KV Zwolle zette een goede score neer op het parkoers van Klein Dochteren uit het gelijknamige buurtschap nabij Lochem. De kampioen van vorig seizoen rekende in een direct confrontatie af met ’t Broek uit Ruurlo. Vorige week wist dit team nog iedereen te verrassen tijdens de 1e Landelijke straatwedstrijd door Zwolle en de rest te kloppen. De omstandigheden waren met motregen en wat wind iets minder dan in de eerste omloop.  Koploper Zwolle maakte geen fouten en werd met 50 schoten 1e met 3 schoten minder dan ’t Broek. ’t Broek 2 was de verrassing van de dag door met 56 schoten als 3e te eindigen. Gastheer Klein Dochteren had net als ’t Broek 2 56 schoten en nam bezit van de 4e plaats. Onderlingen (Haarlo) werd ditmaal 5e met 57 schoten. Een zelfde score had zowel Respelhoek 1(Geesteren) als Respelhoek 2 die de 6e en 7e plaats bezetten. Eibergen en Zwolle 2 hadden beiden 58 schoten nodig voor het al vele jaren in gebruik zijnde parkoers nabij clubgebouw de Bethel. Hekkensluiter was ditmaal Zwolle 3 met 59 schoten. In het tussenklassement staat Zwolle 1 aan kop, op 6 schoten gevolgd door ’t Broek. De derde plaats wordt bezet door Respelhoek dat 1 schot achter ’t Broek staat. ’t Broek 2 staat 5e 4 schoten voor Onderlingen dat de 6e plaats bezet. Eibergen volgt op de 7e plaats.

In de tweede klasse was de dagwinst voor thuisploeg Klein Dochteren 2. Dit team noteerde een prima score van 60 schoten. Heksenkring presteerde duidelijk beter dan tijdens de 1e competitie en werd keurig 3e met 61 schoten. Dijkhoek 1 was met 63 schoten goed op dreef. De Mölle (Exel) werd met 69 schoten 8e. In het tussenklassement staat Dijkhoek 4e en Heksenkring 1 staat 6e. De Mölle is opgeschoven naar de 8e plaats.

17 oktober is Warnsveld, dat sinds vorig seizoen weer bij de AKF is aangesloten, gastheer van de 3e AKF competitieronde.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven